Studiekeuze & voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Open Dagen

Bij alle drie de universiteiten kun je kennismaken met Klinische Technologie tijdens een open dag. Het maakt niet uit naar welke locatie je gaat, inhoudelijk kom je hetzelfde te weten. Check de websites van TU Delft, Erasmus MC en Universiteit Leiden voor de actuele data.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Klinische Technologie te gaan studeren? In deze proefstudeermodule volg je colleges en maak je opdrachten over de anatomie van het hart en de stromingsleer. Daarnaast krijg je online begeleiding van een KT-student aan wie je vragen kunt stellen. Meld je snel aan!

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Klinische Technologie of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Er zijn verschillende KT-studenten die graag antwoord geven op jouw vragen.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de labs en de sleeptank.
Bekijk de tour

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)

  • voorlichting-3me@tudelft.nl
  • Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten? Stuur ons gerust een mail of een berichtje op social media. We helpen je graag verder.