Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden er bij de TU Delft tot nader order geen bijeenkomsten georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting. Natuurlijk willen wij je ook nu blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Daarom bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online open dagen

De open dagen van 16 en 19 oktober 2020 zijn voorbij. Je kunt de presentatie en het proefcollege van Klinische Technologie hier terugkijken.

De eerstvolgende bachelor online open dagen zijn in maart 2021.

Klinische Technologie komt ook aan bod tijdens de online open dagen van de Universiteit Leiden (30 en 31 oktober 2020) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (14 november 2020).

Campustours

Altijd al een kijkje willen nemen op de campus van de TU Delft? Momenteel worden fysieke campustours in kleine groepjes georganiseerd, maar kun je ook een online campustour volgen.

Kies voor Tour C (fysiek) of Tour 1 (online) om te kijken bij Klinische Technologie.

Bekijk meer informatie en meld je aan.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Klinische Technologie te gaan studeren? Volg de colleges, maak de opdrachten en ervaar waar een student van deze opleiding zich onder andere mee bezig houdt. Student Derek van Loon vertelt in het eerste college over de anatomie van het hart. In het tweede college ga je aan de slag met het technische model, namelijk stromingsleer. In het derde en laatste college komt de medische en technische kennis bij elkaar en leer je over een steunhart. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Online Proefstuderen is geheel vrijblijvend. Je besteedt gedurende 3 weken, ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Het is geen toelatingstest en is alleen bedoeld voor jou, om een idee te krijgen of de studierichting goed bij je past. Bekijk snel wanneer de eerstvolgende module start en meld je aan!

 

 

Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met Team Voorlichting:

Team Voorlichting 3mE

In gesprek met een student

Heb je vragen aan een van de Klinische Technologie studenten? Chat dan met onze studentvoorlichters over de opleiding, studeren en wonen in Delft, en alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek via Skype. Je kunt zelf bepalen of je wilt chatten, bellen of videobellen. Op een moment dat het jou uitkomt. Stuur een e-mail naar voorlichting-3me@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!

 Je kunt in gesprek gaan met studenten zoals Marijn, Bart en Iris. Lees hieronder hoe hun studiekeuze verliep!