Studiekeuze & Voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Dit is een gezamenlijke opleiding van de Universiteit Leiden en de TU Delft. Je profiteert dus ook van verschillende voorlichtingsactiviteiten. Kijk op deze pagina voor meer activiteiten bij de Universiteit Leiden.

Meeloopdagen

Ben je geïnteresseerd in een meeloopdag bij onze opleiding? Als 6 vwo-er kun je je hiervoor aanmelden via http://visit.tudelft.nl. Wij nemen contact met je op om een datum voor een meeloopdag af te stemmen. Vanaf 1 mei kunnen ook 5 vwo'ers zich aanmelden.

Online proefstuderen

Denk jij erover om Life Science & Technology te gaan studeren? Voor de opleidingen LST en MST kun je deelnemen aan online proefstuderen: "Moderne chemie is overal". De module is bedoeld om je te verdiepen in de studie en te bekijken welke studie bij je past. Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen ? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen en vraag alles wat je maar wilt weten. 

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360º tour. Bekijk hier de tour.
 

/* */