Studiekeuze

Dit is een gezamenlijke opleiding van de Universiteit Leiden en de TU Delft. Je profiteert dus ook van verschillende voorlichtingsactiviteiten. Kijk op deze pagina voor meer activiteiten bij de Universiteit Leiden.

Online proefstuderen

Denk jij erover om Life Science & Technology te gaan studeren? Voor de opleidingen LST en MST kun je deelnemen aan online proefstuderen: "Moderne chemie is overal". De module is bedoeld om je te verdiepen in de studie en te bekijken welke studie bij je past. Volgend studiejaar starten er weer modules. Kijk op deze pagina en meld je aan!

Meeloopdagen

Op dit moment bieden we nog geen meeloopdagen aan. Zodra er meer informatie is zal dat op deze pagina bekend gemaakt worden.

Online open dag TU Delft

Heb jij interesse in deze opleiding en wil je weten wat de opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen meerdere opleidingen? De TU Delft organiseert regelmatig een open dag. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van het programma van de (online) open dag? Bekijk deze pagina dan regelmatig.

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen aan een Life Science & Technology student? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen in Delft of Leiden en vraag alles wat je maar wilt weten. 

Liever een gesprek op een ander moment? Mail dan naar ambaslst@science.leidenuniv.nl en geef aan of je wilt bellen, mailen of videobellen en we nemen snel contact met je op!

Pre-university TU Delft

Ben je 5 vwo-er en benieuwd hoe het is om een technische studie te doen of ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is het ‘TU Delft pre-university programme’ iets voor jou! Kijk voor meer informatie op deze pagina.