Kom langs

Heb je interesse in Molecular Science & Technology en heb je nog vragen na het lezen van de site? Of wil je de sfeer komen proeven? Dat kan tijdens verschillende activiteiten die georganiseerd worden.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 20 en 23 oktober 2017 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Als je een dagje meeloopt bij de opleiding Molecular Science & Technology (MST) krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt die dag mee met onze MST-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, krijg je een rondleiding en maak je kennis met praktisch werk. Ook bezoek je een studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen. Er zijn meeloopdagen die op zowel de Universiteit Leiden plaatsvinden als op de TU Delft. Ook zijn er data waarop één locatie wordt bezocht. Je ziet dit staan bij de aanmelding. Een meeloopdag start rond tien uur en eindigt in de middag. Het exacte tijdstip staat per meeloopdag aangegeven. 

Check de beschikbaarheid van meeloopdagen via http://mijnlinkmet.tudelft.nl.

Open dagen en proefstuderen in Leiden

Open dagen
Op een Open Dag in Leiden luister je naar presentaties en praat je met studenten en studieadviseurs van MST. Zo leer je hoe de opleiding in elkaar steekt, waarom je voor deze opleiding zou kiezen, wat je ermee kan doen én of de opleiding iets voor jou is. Alle studies van de Universiteit Leiden presenteren zich op deze Open Dagen, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. 

Proefstuderen
Kom proefstuderen! Dit is dé manier om je te verdiepen in de studie. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit. Ideaal als je twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. 


Ga verder naar ContactVragen?

Neem contact op met onze studieadviseur:

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TU Delft)