Studiekeuze & Voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

MST is een gezamenlijke opleiding van de Universiteit Leiden en de TU Delft. Je profiteert dus ook van verschillende voorlichtingsactiviteiten. Kijk op deze pagina voor meer activiteiten bij de Universiteit Leiden.

Meeloopdagen

Op dit moment bieden we i.v.m. de pandemie nog geen meeloopdagen aan op de Campus van TU Delft. Zodra er meer informatie is, zal dat op deze pagina bekend worden. Je kunt wel alvast je gegevens achterlaten. Dan nemen wij contact met je op zodra fysieke meeloopdagen weer mogelijk zijn.  Meld je dan vast aan als geïnteresseerde voor deze activiteit via https://visit.tudelft.nl. Kies daar voor “Meeloopdag Molecular Science & Technology”. 

Online proefstuderen

Denk jij erover om MST te gaan studeren? Voor de opleidingen LST en MST kun je deelnemen aan online proefstuderen: "Moderne chemie is overal". De module is bedoeld om je te verdiepen in de studie en te bekijken welke studie bij je past. Kijk op deze pagina en meld je aan!


 

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen ? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen en vraag alles wat je maar wilt weten. 

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360º tour. Bekijk hier de tour.