Studiekeuze

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? TU Delft organiseert regelmatig een open dag. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van het programma van de online open dag? Bekijk deze pagina dan regelmatig.

Online proefstuderen

Denk jij erover om Molecular Science & Technology te gaan studeren? Voor de opleidingen LST en MST kun je deelnemen aan online proefstuderen: "Moderne chemie is overal". De module is bedoeld om je te verdiepen in de studie en te bekijken welke studie bij je past. Volgend studiejaar starten er weer modules. Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen aan een Molecular Science & Technology student? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen in Delft of Leiden en vraag alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Mail dan naar ambasmst@science.leidenuniv.nl en geef aan of je wilt bellen, mailen of videobellen en we nemen snel contact met je op!

Pre-university TU Delft

Ben je 5 vwo-er en benieuwd hoe het is om een technische studie te doen of ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is het ‘TU Delft pre-university programme’ iets voor jou! Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Mail een student

Mariangela Fray / Lara van der Poll

Zit je in 6-VWO en twijfel je nog over je studiekeuze, mail dan je laatste vragen naar onze studentambassadeurs.