Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Het zijn activiteiten met een oriënterend of verdiepend karakter. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 9 en 10 maart of 26 mei 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Denk je erover om Maritieme Techniek te gaan studeren en ben je al naar een open dag geweest? Van oktober t/m april zijn er bijna wekelijks meeloopdagen. Je loopt letterlijk een dagje mee met een student, volgt een college, krijgt de faculteit te zien, eet in de kantine en proeft de sfeer van de opleiding. Tijdens deze dag heb je alle gelegenheid om vragen te stellen over de studie en studeren in Delft. Aanmelden doe je via mijnlinkmet.tudelft.nl.


Ga verder naar Contact


Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)