Studiekeuze & voorlichting

De invulling van onze voorlichtingsactiviteiten hangt altijd af van de geldende coronamaatregelen. We doen ons uiterste best om het mogelijk te maken om de sfeer te proeven op de campus en in real life contact te hebben met onze studenten en docenten. Maar ook online zullen we je informeren en helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Hieronder vind je de alle mogelijkheden om er achter te komen of deze opleiding bij jou past.

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag volg je samen met andere scholieren en een Maritieme Techniek-student een eerstejaars college, ga je aan de slag met een projectopdracht en je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Meld je aan voor een van de meeloopdagen.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Maritieme Techniek te gaan studeren? In deze proefstudeermodule volg je colleges en maak je opdrachten over wiskunde, natuurkunde en maritieme onderwerpen. Daarnaast krijg je online begeleiding van een MT-student aan wie je vragen kunt stellen.  Meld je snel aan!
 

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Maritieme Techniek of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Er zijn verschillende MT-studenten die graag antwoord geven op jouw vragen.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de labs en de sleeptank.
Bekijk de tour

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)

  • voorlichting-3me@tudelft.nl
  • Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten? Stuur ons gerust een mail of een berichtje op social media. We helpen je graag verder.

/* */