Studiekeuze & voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag volg je samen met andere scholieren en een Maritieme Techniek-student een eerstejaars college, ga je aan de slag met een projectopdracht en je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Meld je aan voor een van de meeloopdagen.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Maritieme Techniek te gaan studeren? In deze proefstudeermodule volg je colleges en maak je opdrachten over wiskunde, natuurkunde en maritieme onderwerpen. Daarnaast krijg je online begeleiding van een MT-student aan wie je vragen kunt stellen.  Meld je snel aan!
 

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Maritieme Techniek of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Er zijn verschillende MT-studenten die graag antwoord geven op jouw vragen.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de labs en de sleeptank.
Bekijk de tour

Ben je benieuwd naar de ervaringen van studenten Maritieme Techniek?

Laat je inspireren door hun verhalen.

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)

  • voorlichting-3me@tudelft.nl
  • Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten? Stuur ons gerust een mail of een berichtje op social media. We helpen je graag verder.