Kom langs

Wil je de opleiding écht goed leren kennen? Kom langs tijdens een van de open dagen of meeloopdagen. Dan kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten, docenten, faculteit en studievereniging.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Online proefstuderen

Wil je Nanobiology gaan studeren? Met Online Proefstuderen ervaar je hoe dat is. De module duurt drie weken met een geschatte tijdsbesteding van twee uur per week. Je volgt korte online colleges en maakt opdrachten, waarbij je online wordt begeleid door een student. Meer informatie en aanmelden via Online proefstuderen.

Meeloopdag

Als je een dagje meeloopt bij de opleiding Nanobiology (NB) krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie (Rotterdam of Delft). Je loopt die dag mee met een NB-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, krijg je een rondleiding en maak je kennis met praktisch werk. Tijdens deze dag krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Voor wie?

Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding tijdens een open dag bij de Erasmus Universiteit Rotterdam of TU Delft hebt bezocht. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen bij dezelfde opleiding (in een jaar) niet mogelijk. Vanaf 15 januari kunnen scholieren uit 5 vwo ook een dag meelopen.

Data en aanmelden

De opleiding NB organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag in de periode van oktober t/m mei. Via http://mijnlinkmet.tudelft.nl kun je zien wat de data van de meeloopdagen zijn en of deze nog beschikbaar zijn. Zijn er geen data beschikbaar in het systeem mail dan naar meelopen-nb@tudelft.nl.


Ga verder naar ContactMeer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met: