Kom langs

Voor je een Meeloopdag of Open Dag bezoekt, adviseren we je om mee te doen met de Online Proefstudeermodule voor Nanobiology. In drie weken doorloop je drie korte colleges en maak je enkele opdrachten. Dit heeft als doel om je al te laten proeven aan wat het betekent om Nanobiology te studeren. Kijk op: proefstuderen.tudelft.nl voor meer informatie.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 20 en 23 oktober 2017 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Een Meeloopdag van Nanobiology bestaat uit verschillende onderdelen. Zo volg je twee verschillende colleges die die dag aan de eerste- of tweedejaars Bachelor studenten worden aangeboden. Twee Nanobiology studenten begeleiden je de hele dag naar de verschllende onderdelen en zijn beschikbaar voor vragen. Je gaat ook samen lunchen waarbij je boeken kunt inkijken en al je vragen kunt stellen. De studieadviseur stelt zich voor en vertelt meer over de inhoud en structuur van de bachelor opleiding. Een Meeloopdag kan in Rotterdam (Erasmus MC) of Delft plaatsvinden. Houdt dit goed in de gaten bij je aanmelding.
Meld je online aan


Ga verder naar ContactVragen?

Wil je meer weten over de bacheloropleiding?
Neem contact op met onze studieadviseur:

Tanja Hilkhuijsen, MSc.

Wil je meer weten over voorlichtingsactiviteiten? 
Neem contact op met: