Kom langs

Wil je de opleiding écht goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Door langs te komen krijg je een goed beeld van de opleiding en kun je kennismaken met studenten, docenten  en de studievereniging.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dagen op 6 en 7 maart 2020. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo.

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Let op! De opleiding Nanobiology is niet alleen aanwezig op de Open Dagen bij de TU Delft, maar ook bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus MC). Bij elke universiteit wordt inhoudelijk dezelfde informatie verstrekt over de opleiding Nanobiology. Het is dus niet nodig om op meerdere locaties langs te gaan. Hieronder vind je de agenda voor collegejaar 2020/2021 met daarin aangegeven op welke manier de verschillende Open Dagen worden ingevuld.

DatumLocatieInvulling Nanobiology
6 en 7 maart 2020TU DelftPresentatie, minicollege en informatiemarkt
14 maart 2020Erasmus MC RotterdamPresentatie en informatiemarkt
16 mei 2020TU DelftPresentatie en informatiemarkt
16 oktober 2020TU DelftPresentatie, minicollege en informatiemarkt
19 oktober 2020TU DelftPresentatie, minicollege en informatiemarkt

Online proefstuderen

Denk jij erover om Nanobiology te gaan studeren? Volg de online colleges, maak de opdrachten en ervaar waar een student van deze opleiding zich onder andere mee bezig houdt. De online module duurt drie weken met een geschatte tijdsbesteding van twee uur per week.
Meedoen? Kijk op welke data je online kunt proefstuderen bij deze studie en meld je aan!

Meeloopdag

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over de opleiding Nanobiology? Kom dan een dag meelopen in Rotterdam of Delft!  Dan krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie . Je loopt die dag mee met een NB-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, krijg je een rondleiding en maak je kennis met praktisch werk. Tijdens deze dag krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen. Zo krijg je een beter beeld van de opleiding en kom je erachter of deze opleiding bij jou past!

Voor wie?
Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding al hebt bezocht tijdens een open dag bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus Medisch Centrum) of TU Delft. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen bij dezelfde opleiding (in één studiejaar) niet mogelijk. Vanaf 15 januari kunnen scholieren uit 5 vwo ook een dag meelopen.

Data en aanmelden
De opleiding NB organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag in de periode van oktober t/m mei. Via visit.tudelft.nl kun je zien wat de data van de meeloopdagen zijn en of deze nog beschikbaar zijn. Zijn er geen data beschikbaar in het systeem mail dan naar Student-for-a-day-nb@tudelft.nl.


Ga verder naar Contact


Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met: