Studiekeuze & Voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Dit is een gezamenlijke opleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de TU Delft. Je profiteert dus ook van verschillende voorlichtingsactiviteiten. Kijk op deze pagina voor meer activiteiten bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meeloopdagen

Ben je geïnteresseerd in een meeloopdag bij onze opleiding? Meld je dan vast aan als geïnteresseerde voor deze activiteit via http://visit.tudelft.nl. Wij nemen contact met je op als fysieke meeloopdagen weer mogelijk zijn.

6-vwo of HBO studenten kunnen aanmelden voor een meeloopdag.

 

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Nanobiology te gaan studeren? Volg dan de Engelstalige proefstudeer-module en ervaar hoe het is om Nanobiology student te zijn. Je krijgt gedurende de module van 3 weken (ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten) online begeleiding.

Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen ? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen en vraag alles wat je maar wilt weten. 

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360º tour. Bekijk hier de tour.