Studiekeuze

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online open dag TU Delft

Heb jij interesse in deze opleiding en wil je weten wat de opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen meerdere opleidingen? De TU Delft organiseert in oktober, maart en mei een open dag. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Voor meer informatie over de (online) open dag, programma en aanmelden, ga naar deze pagina.

Meeloopdagen

Wil je een dagje meelopen met een student van de opleiding?
Doe dan een online Meeloopdag!
Tijdens deze online sessie beleef je samen met een groep van max. 30 scholieren hoe het studieleven eruit ziet. Zo bekijk je een eerder opgenomen college (met toelichting van de student begeleider) en kun je al je vragen stellen tijdens de Q&A, over de opleiding, het aanmeldingsproces, wonen in Delft of Rotterdam, etc. Ook nemen we je mee het opleidingsgebouw in. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding en kom je erachter of deze opleiding echt bij jou past. 

Deze sessie wordt grotendeels in het Engels gegeven.

Voor wie?
Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je je online al georiënteerd hebt door het bezoeken van de website of het bijwonen van een online Open Dag. Vanaf 15 januari kunnen ook scholieren uit 5 vwo deelnemen.

Data en aanmelden. 
Via visit.tudelft.nl kun je je aanmelden voor een meeloopdag.

In februari zal er weer een nieuwe datum beschikbaar zijn.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Nanobiology te gaan studeren? Volg dan de Engelstalige proefstudeer-module en ervaar hoe het is om Nanobiology student te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Er zijn nog diverse startmomenten. Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen aan een Nanobiology student? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen in Delft of Rotterdam en vraag alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Mail dan naar StudentAmbassador@tudelft.nl en geef aan of je wilt bellen, mailen of videobellen en we nemen snel contact met je op!

Pre-university TU Delft

Ben je 5 vwo-er en benieuwd hoe het is om een technische studie te doen of ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is het ‘TU Delft pre-university programme’ iets voor jou! Kijk voor meer informatie op deze pagina.