Van aanmelden tot inschrijven

Om te beginnen moet je je vóór 15 januari aanmelden voor de opleiding via Studielink. Je bent pas officieel ingeschreven, zodra je hebt voldaan aan de toelatingseisen voor de betreffende opleiding en de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld is verwerkt. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. Meer informatie over inschrijven

Stappenplan als je een Nederlandse vooropleiding hebt en je jezelf voor het eerst aanmeldt bij de TU Delft:

* De opleiding Nanobiology is een joint degree opleiding. Voor de studie Nanobiology schrijf jij je in bij de TU Delft. De inschrijving bij de andere universiteit, Erasmus Universiteit Rotterdam, wordt daarna automatisch geregeld.

Lees meer informatie over het aanmelden voor de BSc Nanobiology

Uiterlijk 15 januari aanmelden bij TU Delft
De opleiding Nanobiology is een Joint Degree opleiding. Dat betekent dat je je slechts bij een universiteit hoeft aan te melden en vervolgens bij twee universiteiten wordt ingeschreven. De opleiding Nanobiology kent een numerus fixus; uiterlijk 15 januari moet je je hebben aangemeld via Studielink voor de opleiding Nanobiologie aan de TU Delft. De TU Delft verzorgt dan jouw inschrijving aan de Erasmus Universiteit Rotterdam; daar hoef je zelf niets voor te doen. 

Betaling collegegeld en afhandeling inschrijving 
Je betaalt het collegegeld slechts eenmaal en dat doe je bij de TU Delft. Het collegegeld wordt geïncasseerd via Studielink waar je een digitale machtiging afgeeft. Je bent pas ingeschreven bij de universiteit als je collegegeld hebt betaald. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. Het bewijs van inschrijving van de Erasmus Universiteit Rotterdam ontvang je later. Regel je inschrijving en betaling bij voorkeur vóór 1 augustus. Je beschikt dan bij aanvang van het onderwijs over een computeraccount dat noodzakelijk is voor het volgen van onderwijs.

Studiekeuzecheck

De TU Delft vindt het belangrijk dat je een juiste studiekeuze maakt. Daarom bieden we de studiekeuzecheck aan. Zodra je je hebt aangemeld via Studielink, ontvang je een online vragenlijst die je moet invullen. Alle aanmelders krijgen hierop feedback. Afhankelijk van die feedback en de opleiding kun je in juni een uitnodiging ontvangen voor een studiekeuzecheck-activiteit van de opleiding. Deze activiteit verschilt per opleiding. Er kunnen onder meer proefcolleges, (groeps)gesprekken met oudejaars studenten of workshops worden aangeboden. Met de studiekeuzecheck helpen we je om een weloverwogen definitieve studiekeuze te laten maken. Zoek hier naar de veelgestelde vragen over de studiekeuzecheck

Contact

Heb je specifieke vragen over je inschrijving. Kijk dan in de vraagbaak of neem contact op met het Contact Centre.


Ga verder naar StudiekostenAanmelddeadline

15 januari
Numerus Fixus opleiding