Van aanmelden tot inschrijven

Om te beginnen moet je je vóór 15 januari aanmelden voor de opleiding via Studielink. Je bent pas officieel ingeschreven, zodra je hebt voldaan aan de toelatingseisen voor de betreffende opleiding en de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld is verwerkt. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. Meer informatie over inschrijven

Stappenplan als je een Nederlandse vooropleiding hebt en je jezelf voor het eerst aanmeldt bij de TU Delft:

*Voor de studie Nanobiology schrijf jij je in bij zowel Erasmus Universiteit Rotterdam als TU Delft, je betaalt alleen collegegeld aan de TU Delft.

Meer informatie over het aanmelden voor de BSc Nanobiology

De bacheloropleiding Nanobiology is een gezamenlijke bacheloropleiding van twee universiteiten: de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en de TU Delft. Het is belangrijk dat je je bij beide universiteiten inschrijft voordat je met je studie begint. Dan heb je bij beide universiteiten toegang tot alle voorzieningen die je nodig hebt voor een goede start van je opleiding. Om dit te doen moet je het inschrijfformulier voor de opleiding Nanobiology twee keer invullen op Studielink: een keer voor je inschrijving bij de EUR en een keer voor de TU Delft. Let op: kies in Studielink voor BSc Nanobiologie.

Mocht je je alleen hebben ingeschreven bij een van deze universiteiten dan adviseren we je om je zo snel mogelijk aan te melden bij de andere universiteit (ook al is dat na 1 mei).

Betaling van collegegeld aan de TU Delft
Je hoeft alleen collegegeld te betalen aan de TU Delft, de coördinerende universiteit. Als je het inschrijfverzoek voor de TU Delft invult moet je ook de machtiging voor de betaling van het collegegeld invullen. Als je het inschrijfverzoek voor de EUR invult moet je het hokje waar staat dat je je collegegeld aan een andere onderwijsinstelling betaalt, aanvinken. Je inschrijving wordt alleen in behandeling genomen als je voldoet aan alle toelatingseisen en als de TU Delft je machtiging heeft ontvangen.

Bewijs van inschrijving
Je ontvangt na registratie een Bewijs van Inschrijving en een plattegrond van de campus van de TU Delft. Je krijgt ook een Bewijs van Inschrijving en een collegekaart van de EUR. Je ontvangt deze documenten in augustus.

Als je gebruik wilt maken van je computeraccount vanaf het begin van je opleiding (1 september) dan dient je registratie (inclusief betaling) voor 31 augustus binnen te zijn. Dat is nodig om de opleiding te kunnen volgen.

Meer informatie
Als je vragen hebt over de inschrijving, neem dan contact op met de Centrale Studentenadministratie van de TU Delft (Per telefoon: +31 15 278 4249, of digitaal).

Je kunt ook contact opnemen met de studentenadministratie van de EUR via: eur.nl/essc

Studiekeuzecheck

De TU Delft vindt het belangrijk dat je een juiste studiekeuze maakt. Daarom bieden we de studiekeuzecheck aan. Zodra je je hebt aangemeld via Studielink, ontvang je een online vragenlijst die je moet invullen. Alle aanmelders krijgen hierop feedback. Afhankelijk van die feedback en de opleiding kun je in juni een uitnodiging ontvangen voor een studiekeuzecheck-activiteit van de opleiding. Deze activiteit verschilt per opleiding. Er kunnen onder meer proefcolleges, (groeps)gesprekken met oudejaars studenten of workshops worden aangeboden. Met de studiekeuzecheck helpen we je om een weloverwogen definitieve studiekeuze te laten maken. Zoek hier naar de veelgestelde vragen over de studiekeuzecheck

Contact

Heb je specifieke vragen over je inschrijving. Kijk dan in de vraagbaak of neem contact op met de Centrale Studenten Administratie.


Lees verder over StudiekostenAanmelddata

15 januari
Numerus Fixus opleidingen