Aansluitende masteropleidingen

Met je BSc op zak sta je voor de keuze of je voor de mastertitel gaat. Bedenk dat een bachelortitel van een hogeschool bedoeld is om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven, maar het bij een universiteit een stap is op weg naar een academische graad. Dus we raden je aan om door te gaan.

Masters op faculteit

De faculteit Techniek, Bestuur en Management biedt diverse interessante masters aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in technologie, beleidsanalyse en management en een bachelorsdiploma hebben van een technische monodisciplinaire of natuurwetenschappelijke opleiding. Alle masterprogramma’s zijn in het Engels en duren twee jaar. Aan het eind van de opleiding ben je Master of Science (MSc.) en mag je 'ir.' voor je naam zetten.

Andere masters

Met een bachelordiploma van de TU Delft kun je verschillende kanten op. Naast het starten van een master binnen je faculteit, kun je er ook voor kiezen om een master bij een andere faculteit te volgen, zoals Transport, Infrastructure and Logistics. Je kunt zelfs bij een andere universiteit een master volgen. 


Ga verder naar Carrièremogelijkheden

/* */