Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten, die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Het zijn activiteiten met een oriënterend of verdiepend karakter. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dag op 16 mei 2020

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Heb je een open dag bezocht, zit je in 5- of 6 VWO en wil je nog nader kennis maken met Technische Bestuurskunde? Geef je dan op voor een meeloopdag. Samen met een student Technische Bestuurskunde volg je colleges en proef je de sfeer van de opleiding. Meelopers worden op meeloopdagen begeleid door studenten. De data van de meeloopdagen en uitgebreide informatie vind je hier.

Online proefstuderen

Zit je in vwo 6 en denk jij er serieus over om Technische Bestuurskunde te gaan studeren? Volg dan onze mini-colleges waarin docenten van de opleiding laten zien welke vakken je in het eerste jaar kunt verwachten en waar je naar toe werkt in je bachelor. In deze proefstudeermodule ga je een probleemanalyse maken, modelleren en een project analyseren.Het programma van online proefstuderen duurt 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Je kunt zelf je tijd indelen. Daarnaast krijg je online begeleiding van TB-studente Annabel aan wie je vragen kunt stellen. Je kunt op meer momenten in het jaar starten met online proefstuderen. 

Meedoen? Kijk op welke data je kunt proefstuderen en meld je aan: proefstuderen.tudelft.nl!

Of nodig ons uit op je school...

Organiseert jouw school een informatiemarkt of voorlichtingsavond over vervolgopleidingen? Onze studenten komen graag voorlichting geven over de opleiding Technische Bestuurskunde. Je decaan kan hiervoor een afspraak maken door te bellen met Studievoorlichting van de TU Delft: 015 - 27 89111.


Ga verder naar Contact


Volg ons op Facebook en Instagram


Questions?

Contact our study advisor:

Gerlofke Nieuwenhuijs

Neem met vragen per email contact op of maak een online afspraak.