Studiekeuze & Voorlichting

We willen je graag helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Hieronder vind je de online mogelijkheden om zoveel mogelijk over deze studie te weten te komen. Bekijk de opleidingspresentatie, kom naar de Open Dag, kom naar een Meeloopdag, lees verhalen van studenten, kom proefstuderen en/of ga een chat aan met huidige studenten aan wie je al je vragen kunt stellen. Hoe meer informatie, hoe beter jij de juiste keuze kunt maken.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Technische Bestuurskunde te gaan studeren? In deze proefstudeermodule ga je een probleemanalyse maken, modelleren en een project analyseren. Daarnaast krijg je online begeleiding van TB-student Swen Jansen aan wie je vragen kunt stellen. Meld je snel aan!

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Technische Bestuurskunde of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Op deze pagina kan je kiezen welke student(en) je wilt spreken.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de kantine en het TB café. Als je verder uitzoomt kan je ook de rest van de campus bekijken. Bekijk hier de tour.