Van aanmelden tot inschrijven

Aanmelding start bij een inschrijving voor BSc Technische Bestuurskunde in Studielink. Aanmelders met een Nederlandse vooropleiding kunnen zich aanmelden tot 1 september. Wil je echter gebruik maken van de Studiekeuzecheck, dan dien je jouw aanmelding te voltooien voor 1 mei.

Voor aanmelders met een niet-Nederlandse (internationale) vooropleiding geldt een aanmelddeadline van 1 april. Hierbij kan geen uitstel verleend worden en worden incomplete aanmeldingen niet in behandeling genomen.

Je bent pas officieel ingeschreven zodra je aan de toelatingseisen hebt voldaan en de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld is verwerkt. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. 
Meer informatie over inschrijven.

Volg dit stappenplan als je een Nederlandse diploma gaat behalen:

Studiekeuzecheck

We vinden het belangrijk dat je een juiste studiekeuze maakt. Daarom bieden we je de studiekeuzecheck aan waarop je ook feedback ontvangt. Met de studiekeuzecheck helpen we je om een weloverwogen definitieve studiekeuze te maken. Vanaf december ontvang je, als je je hebt aangemeld in Studielink, hierover nadere informatie.

Heb je specifieke vragen over je inschrijving? Kijk dan in de FAQ of neem contact op met het Contact Centre.


Ga verder naar Studiekosten