Kom langs

Wil je de opleiding écht goed leren kennen? Kom langs tijdens een van de open dagen of meeloopdagen. Dan kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten, docenten, faculteit en studievereniging.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Online Proefstuderen

Wil je Technische Natuurkunde aan de TU Delft gaan studeren? Met Online Proefstuderen ervaar je hoe dat is. De module duurt drie weken met een geschatte tijdsbesteding van twee uur per week. Je volgt korte online colleges en maakt opdrachten, waarbij je online wordt begeleid door een student.

Meer informatie en aanmelden kan via Online proefstuderen.

Meeloopdag

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding Technische Natuurkunde? Kom dan een dag meelopen!

Dan krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt mee met een TN-student, samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, doe je een practicum en krijg je een rondleiding. Ook bezoek je de studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Zo krijg je een beter beeld van de opleiding en kom je erachter of deze opleiding bij jou past! Deze dag duurt ongeveer zes uur. Het tijdstip staat in het aanmeldsysteem aangegeven, bij de meeloopdag.

Voor wie?
Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding al hebt bezocht tijdens een open dag. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen (in één studiejaar) niet mogelijk. Vanaf 1 mei 2016 laten we ook scholieren toe die in 5 vwo zitten.

Aanmelden
De opleiding Technische Natuurkunde organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag, in de periode van oktober t/m mei. Via mijnlinkmet.tudelft.nl kun je zien welke beschikbare data er zijn. Als er geen data beschikbaar zijn in het systeem, mail dan naar meelopen-tn@tudelft.nl.


Ga verder naar ContactMeer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met: