Kom langs

Wil je de opleiding écht goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Door langs te komen krijg je een goed beeld van de  opleiding en kun je kennismaken met studenten, docenten en de studievereniging.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dag op 16 mei 2020

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Online Proefstuderen

Denk jij erover om Technische Natuurkunde aan de TU Delft te gaan studeren? Volg de online colleges, maak de opdrachten en ervaar waar een student van deze opleiding zich onder andere mee bezig houdt. De online module duurt drie weken met een geschatte tijdsbesteding van twee uur per week. 

Meedoen? Kijk op welke data je online kunt proefstuderen bij deze studie en meld je aan!

Meeloopdag

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over de opleiding Technische Natuurkunde? Kom dan een dag meelopen!

Dan krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt die dag mee met een TN-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, doe je een practicum en krijg je een rondleiding. Ook bezoek je de studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Zo krijg je een beter beeld van de opleiding en kom je erachter of deze opleiding bij jou past!

Voor wie?
Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding al hebt bezocht tijdens een open dag. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen (in één studiejaar) niet mogelijk. Elk jaar vanaf 1 mei laten we ook scholieren toe die in 5 vwo zitten.

Aanmelden
De opleiding Technische Natuurkunde organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag in de periode van oktober t/m juni. Via visit.tudelft.nl kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Na aanmelding word je binnen een aantal weken persoonlijk benaderd door een student van Technische Natuurkunde om samen met hem/haar een datum en tijd af te spreken.

Vragen? Mail naar: meeloopdag-tn@tudelft.nl


Ga verder naar Contact


Mail een student

Silvester Borsboom

Zit je in 6-VWO en twijfel je nog over je studiekeuze, mail dan je laatste vragen naar onze studentambassadeur.

Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met: 

Heleen van Rooijen-Bosscha