Kom langs

Wil je de opleiding écht goed leren kennen? Kom langs tijdens een van de open dagen of meeloopdagen. Dan kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten, docenten, faculteit en studievereniging.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dagen op 18 en/of 21 oktober 2019. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo.

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Online Proefstuderen

Wil je Technische Natuurkunde aan de TU Delft gaan studeren? Met Online Proefstuderen ervaar je hoe dat is. De module duurt drie weken met een geschatte tijdsbesteding van twee uur per week. Je volgt korte online colleges en maakt opdrachten, waarbij je online wordt begeleid door een student.

Meer informatie en aanmelden kan via Online proefstuderen.

Meeloopdag

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding Technische Natuurkunde? Kom dan een dag meelopen!

Dan krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt mee met een TN-student, samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, doe je een practicum en krijg je een rondleiding. Ook bezoek je de studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Zo krijg je een beter beeld van de opleiding en kom je erachter of deze opleiding bij jou past! Deze dag duurt ongeveer zes uur.

Voor wie?
Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding al hebt bezocht tijdens een open dag. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen (in één studiejaar) niet mogelijk. Elk jaar vanaf 1 mei laten we ook scholieren toe die in 5 vwo zitten.

Aanmelden
De opleiding Technische Natuurkunde organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag, in de periode van oktober t/m juni. Via mijnlinkmet.tudelft.nl kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Na aanmelding word je binnen een aantal weken persoonlijk benaderd door een student van Technische Natuurkunde om samen met hem/haar een datum en tijd af te spreken.

Vragen? Mail naar: meeloopdag-tn@tudelft.nl


Ga verder naar ContactMeer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met: 

Heleen van Rooijen-Bosscha