Studiekeuze

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online open dag TU Delft

Heb jij interesse in deze opleiding en wil je weten wat de opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen meerdere opleidingen? De TU Delft organiseert in oktober, maart en mei een open dag. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Voor meer informatie over de (online) open dag, programma en aanmelden, ga naar deze pagina.

Meeloopdagen

Op dit moment bieden we nog geen meeloopdagen aan. Zodra er meer informatie is zal dat op deze pagina bekend gemaakt worden.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Technische Natuurkunde te gaan studeren? Volg dan de proefstudeer-module en ervaar hoe het is om Technische Natuurkunde student te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Er zijn nog diverse startmomenten. Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen aan een Technische Natuurkunde student? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen in Delft en vraag alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Mail dan naar StudentAmbassadeur-TN@tudelft.nl en geef aan of je wilt bellen, mailen of videobellen en we nemen snel contact met je op! 

Pre-university TU Delft

Ben je 5 vwo-er en benieuwd hoe het is om een technische studie te doen of ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is het ‘TU Delft pre-university programme’ iets voor jou! Kijk voor meer informatie op deze pagina.