Studiekeuze

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? TU Delft organiseert regelmatig een open dag. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van het programma van de online open dag? Bekijk deze pagina dan regelmatig.

Meeloopdagen

Op dit moment bieden we nog geen meeloopdagen aan. Zodra er meer informatie is zal dat op deze pagina bekend gemaakt worden.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Technische Natuurkunde te gaan studeren? Volg dan de proefstudeer-module en ervaar hoe het is om Technische Natuurkunde student te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Er zijn nog diverse startmomenten. Kijk op deze pagina en meld je aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je vragen aan een Technische Natuurkunde student? Chat dan met onze studentvoorlichter over de opleiding, studeren, wonen in Delft en vraag alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Mail dan naar StudentAmbassadeur-TN@tudelft.nl en geef aan of je wilt bellen, mailen of videobellen en we nemen snel contact met je op! 

Pre-university TU Delft

Ben je 5 vwo-er en benieuwd hoe het is om een technische studie te doen of ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is het ‘TU Delft pre-university programme’ iets voor jou! Kijk voor meer informatie op deze pagina.