BSc Technische Wiskunde

Verplichte studiekeuzecheck

De bacheloropleiding Technische Wiskunde kent een verplichte studiekeuzecheck. Dit betekent dat je aan alle onderdelen van de studiekeuzecheck meegedaan moet hebben om de registratie voor de opleiding te kunnen voltooien. Meer informatie over de SKC Technische Wiskunde op deze webpagina.

Verplichte studiekeuzecheck

Let op: de bacheloropleiding Technische Wiskunde kent een verplichte studiekeuzecheck. Dit betekent dat je aan alle onderdelen van de studiekeuzecheck meegedaan moet hebben om de registratie voor de opleiding te kunnen voltooien. Meer informatie over de SKC Technische Wiskunde op deze webpagina.

 

Wondgenezing versnellen, filedruk verminderen en de financiële crisis begrijpen: wiskundige modellen spelen een grote rol in fysische, technische en maatschappelijke verschijnselen. Technische Wiskunde leert je om niet zomaar iets aan te nemen. Je probeert door systematisch onderzoek regels af te leiden waarvan je zeker weet dat ze in diverse omstandigheden altijd geldig zijn. Via modellen boots je de werkelijkheid na en ontrafel je ingewikkelde problemen om uiteindelijk de juiste invalshoek voor de oplossing te vinden.

Diploma: BSc Technische Wiskunde

Voertaal: Nederlands

Start: september

Faculteit: Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI)

Studielast: 180 EC, 36 maanden

Vorm: voltijd - op campus


Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Andere scholieren bekeken ook:

Technische Natuurkunde

De wetten van de natuur doorgronden om de grenzen van de techniek te verleggen. Lees meer.

Technische Wiskunde & Technische Natuurkunde

Bij deze dubbele bachelor volg je twee studies tegelijk en kun je dus twee diploma’s behalen. Lees meer

Wiskunde in Leiden

Wiskunde in Leiden is meer gericht op de fundamentele wiskunde, terwijl Technische Wiskunde in Delft meer is gericht op de toepassingen. Lees meer