Studiekosten

Studeren kost geld, daar kunnen we niet omheen. Naast je collegegeld en de aanschaf van boeken, dictaten en handleidingen moet je, als je op kamers gaat wonen, ook rekening houden met kamerhuur, verzekeringen en alle dagelijkse boodschappen.

Collegegeld

Het collegegeld is wettelijk vastgesteld en verandert elk jaar. Informatie over collegegeld vind je hier.

Computer en software

De TU Delft biedt je een breed pakket hardware, software en toegang tot zowel het draadloos als het vaste netwerk. Dit laatste is vooral handig als je grote bestanden gebruikt. Via het laptopproject kun je met korting een laptop kopen en allerlei software downloaden tegen scherpe prijzen.

Je hebt een laptop nodig voor projecten en zelfstudie. Het besturingssysteem mag je zelf kiezen. Windows of Mac, het kan allebei. Via het laptopproject koop je een laptop vanaf ongeveer € 750,-.

 

Studieboeken

Aan studieboeken ben je jaarlijks ongeveer €1.000,- kwijt. Je kunt de boeken met korting kopen bij de studievereniging Christiaan Huygens (CH) en de Vereniging voor Technische Physica (VvTP). Op de website van CH staat per kwartaal een boekenoverzicht met de prijzen. Naast boeken moet je ook nog een aantal dictaten en handleidingen voor je studie aanschaffen, maar die zijn een stuk goedkoper.
Facebook

Onze studenten houden je graag op de hoogte over colleges, projecten, tentamens en natuurlijk het studentenleven. Like de Facebookpagina en beleef het mee!

Technische Wiskunde

Technische Natuurkunde


/* */