Van aanmelden tot inschrijven

Om te beginnen moet je je  aanmelden voor de opleidingen Technische Wiskunde en Technische Natuurkunde via Studielink. Daarnaast moet je vóór 1 juli een e-mail naar studiestart-ewi@tudelft.nl sturen waarin je toelating tot het dubbele bachelorprogramma aanvraagt. Je bent pas officieel ingeschreven als de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld is verwerkt. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving.
Meer informatie over inschrijven

Stappenplan als je een Nederlandse vooropleiding hebt en je jezelf voor het eerst aanmeldt bij de TU Delft:

Studiekeuzecheck

De TU Delft vindt het belangrijk dat je een juiste studiekeuze maakt. Daarom bieden we de studiekeuzecheck aan. Zodra je je hebt aangemeld via Studielink, ontvang je een online vragenlijst die je moet invullen. Alle aanmelders krijgen hierop feedback. Afhankelijk van die feedback en de opleiding kun je in juni een uitnodiging ontvangen voor een studiekeuzecheck-activiteit van de opleiding. Deze activiteit verschilt per opleiding. Er kunnen onder meer proefcolleges, (groeps)gesprekken met oudejaars studenten of workshops worden aangeboden. Met de studiekeuzecheck helpen we je om een weloverwogen definitieve studiekeuze te laten maken. Zoek hier naar de veelgestelde vragen over de studiekeuzecheck

Verplichte studiekeuzecheck BSc Technische Natuurkunde & BSc Technische Wiskunde
De studiekeuzechecks voor de BSc Technische Wiskunde en de BSc Technische Natuurkunde zijn verplicht. Voor de dubbele bachelor dien je beide studiekeuzechecks te volgen. Zonder het doen van de studiekeuzecheck van Technische Natuurkunde  kan je niet worden ingeschreven in de dubbele bachelor. Voor meer informatie, zie verplichte studiekeuzecheck Technische Wiskunde en studiekeuzecheck Technische natuurkunde. Indien je hebt aangemeld voor de dubbele bachelor ontvang je naast een studiekeuzeadvies voor Technische Wiskunde en Technische Natuurkunde in de zomer ook een apart advies voor de dubbele bachelor.

Contact

Heb je specifieke vragen over je inschrijving. Kijk dan in de vraagbaak of neem contact op met het Contact Centre.


Ga verder naar StudiekostenAanmelddata

15 januari
Numerus Fixus opleidingen

1 april
Met internationale vooropleiding

1 mei
Met VWO diploma


/* */