Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er tot 1 september 2020 geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting, omdat er tot die tijd geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft. Omdat we je heel graag willen blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze, bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Technische Wiskunde te gaan studeren? Volg dan de mini-colleges van docent Joost de Groot over ‘aftelbaarheid’ en proef hoe het is om Wiskundestudent te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt normaal gesproken 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Meld je snel aan!

1-op-1 gesprek met een student

Heb je prangende vragen aan een van de Wiskunde studenten? Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek via Skype. Je kunt zelf bepalen of je wilt chatten, bellen of videobellen. Op een moment dat het jou uitkomt. Stuur een e-mail naar voorlichting-ewi@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!

Nog vragen?

Tot slot kun je natuurlijk ook je vragen blijven stellen per e-mail en Instagram