Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Het zijn activiteiten met een oriënterend of verdiepend karakter. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

De volgende open dagen zijn op 8 en 9 maart 2019 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Denk je erover om Werktuigbouwkunde te gaan studeren en ben je al naar een open dag geweest? Van oktober t/m april zijn er bijna wekelijks meeloopdagen. Je loopt letterlijk een dagje mee met een student, volgt een college, krijgt de faculteit te zien, eet in de kantine en proeft de sfeer van de opleiding. Aanmelden doe je via mijnlinkmet.tudelft.nl.

Online proefstuderen

Zit je in vwo 6 en denk jij er serieus over om Werktuigbouwkunde te gaan studeren? Volg dan de mini-colleges van docent David Abbink over statica, dynamica en thermodynamica en proef hoe het is om Werktuigbouwstudent te zijn.

Het programma van online proefstuderen duurt 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Je kunt zelf je tijd indelen. Daarnaast krijg je online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen. Je kunt op meer momenten in het jaar starten met online proefstuderen.

Kijk voor de volgende startdatum en meer informatie op proefstuderen.tudelft.nl.


Ga verder naar Contact


Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)