Studiekeuze & voorlichting

Ondanks dat er geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft willen we je heel graag blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Hieronder vind je de online mogelijkheden om zoveel mogelijk over deze studie te weten te komen. Bezoek een online open dag en online meeloopdag, lees verhalen van studenten, doe mee aan proefstuderen en/of ga een chat aan met huidige studenten aan wie je al je vragen kunt stellen. Hoe meer informatie je gebruikt, hoe beter jij de juiste keuze kunt maken.

Meeloopdagen

Vanaf eind maart zijn er weer online meeloopdagen. In een klein groepje volg je samen met twee WB-studenten een eerstejaars college, ga je aan de slag met een projectopdracht en je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Meld je aan voor een van de meeloopdagen.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Werktuigbouwkunde te gaan studeren? In deze proefstudeermodule volg je colleges en maak je opdrachten over statica, dynamica en thermodynamica. Daarnaast krijg je online begeleiding van een WB-student aan wie je vragen kunt stellen. Meld je snel aan!

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Werktuigbouwkunde of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Er zijn verschillende WB-studenten die graag antwoord geven op jouw vragen.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de labs en de sleeptank.
Bekijk de tour

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)

  • voorlichting-3me@tudelft.nl
  • Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten? Stuur ons gerust een mail of een berichtje op social media. We helpen je graag verder.