Studiekeuze & voorlichting

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag volg je samen met andere scholieren en een Werktuigbouwkunde-student een eerstejaars college, ga je aan de slag met een projectopdracht en je kunt natuurlijk al je vragen stellen.  Meld je aan voor een van de meeloopdagen.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Werktuigbouwkunde te gaan studeren? In deze proefstudeermodule volg je colleges en maak je opdrachten over statica, dynamica en thermodynamica. Daarnaast krijg je online begeleiding van een WB-student aan wie je vragen kunt stellen. Meld je snel aan!
 

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Werktuigbouwkunde of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Er zijn verschillende WB-studenten die graag antwoord geven op jouw vragen.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de studieplekken, de labs en de sleeptank.
Bekijk de tour

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (3mE)

  • voorlichting-3me@tudelft.nl
  • Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten? Stuur ons gerust een mail of een berichtje op social media. We helpen je graag verder.