Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden er bij de TU Delft tot nader order geen bijeenkomsten georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting. Natuurlijk willen wij je ook nu blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Daarom bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online open dagen

De open dagen van 16 en 19 oktober 2020 zijn voorbij. Je kunt de presentatie en het proefcollege van Werktuigbouwkunde hier terugkijken.

De eerstvolgende bachelor online open dagen zijn in maart 2021.

Meeloopdagen

Momenteel onderzoeken we of het mogelijk is om weer meeloopdagen te organiseren. Zodra hier meer over bekend is, vind je de informatie op deze website. Houd deze pagina dus in de gaten!

Campustours

Altijd al een kijkje willen nemen op de campus van de TU Delft? Momenteel worden fysieke campustours in kleine groepjes georganiseerd, maar kun je ook een online campustour volgen.

Kies voor Tour B (fysiek) of Tour 2 (online) om te kijken bij Werktuigbouwkunde. Bekijk meer informatie en meld je aan.

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Werktuigbouwkunde te gaan studeren? Volg dan de mini-colleges van docent David Abbink over statica, dynamica en thermodynamica en proef hoe het is om Werktuigbouwstudent te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Online Proefstuderen is geheel vrijblijvend. Je besteedt gedurende 3 weken, ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Het is geen toelatingstest en is alleen bedoeld voor jou, om een idee te krijgen of de studierichting goed bij je past. Bekijk snel wanneer de eerstvolgende module start en meld je aan!

Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met Team Voorlichting:

Team Voorlichting 3mE

In gesprek met een student

Heb je vragen aan een van de Werktuigbouwkunde studenten? Chat dan met onze studentvoorlichters over de opleiding, studeren en wonen in Delft, en alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek via Skype. Je kunt zelf bepalen of je wilt chatten, bellen of videobellen. Op een moment dat het jou uitkomt. Stuur een e-mail naar voorlichting-3me@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!

 

 

 

Je kunt in gesprek gaan met studenten zoals Jitske en Jesse. Lees hieronder hoe hun studiekeuze verliep!