Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt al het onderwijs op de TU Delft tot aan de zomervakantie online aangeboden en mogen er tot 1 september 2020 geen evenementen worden georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting, aangezien er tot die tijd geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft. We willen je ook in deze tijd heel graag blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Daarom bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

 

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Werktuigbouwkunde te gaan studeren? Volg dan de mini-colleges van docent David Abbink over statica, dynamica en thermodynamica en proef hoe het is om Werktuigbouwstudent te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt normaal gesproken 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Het is nu mogelijk om op 11 mei 2020 te starten met een snellere versie van online proefstuderen (de vorige editie startte op 13 april). Je volgt exact hetzelfde programma, maar je doorloopt deze in 1 week i.p.v. in 3 weken. Een normale 3-weekse module start weer op 1 juni. Meld je snel aan!

 

 

Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met Team Voorlichting:

Team Voorlichting 3mE

In gesprek met een student

Heb je vragen aan een van de Werktuigbouwkunde studenten? Chat dan met onze studentvoorlichters over de opleiding, studeren en wonen in Delft, en alles wat je maar wilt weten.

Liever een gesprek op een ander moment? Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek via Skype. Je kunt zelf bepalen of je wilt chatten, bellen of videobellen. Op een moment dat het jou uitkomt. Stuur een e-mail naar voorlichting-3me@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!

 

 

 

Je kunt in gesprek gaan met studenten zoals Jitske en Jesse. Lees hieronder hoe hun studiekeuze verliep!