Programmes for Management & Innovation

Postgraduate education Delft University of Technology
The individual faculties of Delft University of Technology are responsible for the postgraduate education.

Currently Delft University of Technology provides a number of postgraduate programmes:

• Management of Safety, Health & Environment
    Faculty of Technology, Policy and Management
  • Advanced Study in Rail Engineering (only conducted in Dutch)
    Faculty of Civil Engineering and Geosciences
  • ProfEd Assetmanagement (only conducted in Dutch)
    Faculty of Civil Engineering and Geosciences

Daniella Wijnveldt
Phone +31 (0)15 278 54 79

Mekelweg 4
2628 CD Delft
The Netherlands
Directions

Het beheersen van risico’s

Veiligheid op de werkvloer, goede arbeidsomstandigheden en minimale impact op het milieu: drie belangrijke bedrijfsaspecten die efficiënt en duurzaam geregeld moeten zijn.

Bent u een professional of consultant op het gebied van veiligheid, gezondheid & milieu, dan biedt TU Delft, faculteit TBM u de kans om uw expertise naar een hoger niveau te tillen. De tweejarige parttime opleiding Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) brengt een vooraanstaande academische benadering naar de werkvloer. Daar is deze opleiding voornamelijk bekend als de MoSHE cursus.

Klik hier vooruitgebreide informatie en aanmelding.

Technische kennis als basis voor succes in de railbranche

Een nieuwe opleiding gegeven door ervaren TU Delft- en praktijkdocenten voor mensen die hun organisatie willen versterken met kennis en kunde uit de railbouwsector.

Klik hier vooruitgebreide informatie en aanmelding.

Assetmanagement: volop in beweging, volop in transitie. Waar het begon met het risicodenken in  het operationele onderhoud & beheer zien we de laatste jaren een sterke opschaling naar het tactisch systeemdenken en het strategische ketendenken.

De partijen TU Delft en Colibri Advies bieden u een academische opleiding Assetmanagement aan waarbij een stevige basis gecombineerd wordt met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Klik hier voor uitgebreide informatie en aanmelding.