Introductieperiode

Ben je komend jaar een nieuwe student aan de TU Delft en wil je meer te weten komen over de universiteit, de stad Delft en het studentenleven? Dan raadt TU Delft je aan om deel te nemen aan het eerstejaarsweekend voor bachelors 17-19 augustus (per opleiding), de Bachelor OntvangstWeek 19-23 augustus (OWEE) of de Master en Exchange introductieweek 22-28 augustus (Introduction Programme).

Eerstejaarsweekenden (EJW's) van de opleidingen

Ongeveer twee weken voor de start van elk collegejaar organiseren de studieverenigingen van alle opleidingen een eerstejaarsweekend. Dit is een gezellig weekend waarin je al je eerstejaars studiegenoten kunt leren kennen. Hieronder vind je de informatie over de eerstejaarsweekenden van alle opleidingen. 

Eerstejaars worden tijdig op de hoogte gebracht van meer informatie over het EJW van Technische Aardwetenschappen.

OntvangstWeek (OWee)

Van zondagavond tot en met donderdagnacht staat Delft op zijn kop voor jou! Alle aspecten van het Delftse studentenleven komen aan bod. OWee zorgt met veel activiteiten ervoor dat je de andere eerstejaarsstudenten, je nieuwe thuisstad Delft en de vele verenigingen goed leert kennen. 's Avonds hebben de verschillende studentenverenigingen voor leuke avondprogramma’s, variërend van cabaret tot een volledige party. De OWee wil je dus niet missen! 

Meer weten? Kijk dan op de OWee website.

Introductie programma

Je staat op het punt om een avontuur te beleven dat wel eens de rest van je leven kan vorm geven. Het introductie programma is een intensief maar vooral leuk programma georganiseerd om je de best mogelijke start te geven voor je studie in Delft. We helpen je bij de praktische zaken die bij een verhuizing voor studie naar een ander land komen kijken. Je leert meer over de academische cultuur en het studentenleven terwijl je medestudiegenoten vanuit de hele wereld leert kennen. Verschillende culturele, academische, en sociale mogelijkheden worden geboden om je te helpen het meest te halen uit je nieuwe ervaring.

We kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens het introductie programma.