Introductieprogramma’s voor Bachelorstudenten

De OntvangstWeek (OWee)

De OWee is de introductieweek voor alle aankomende bachelor studenten in Delft en zal dit jaar plaatsvinden van 13 tot 17 augustus. Tijdens deze week maak je kennis met alles wat Delft jou te bieden heeft. Je leert de stad en haar vele studentenorganisaties en -verenigingen kennen tijdens allerlei evenementen: van bijvoorbeeld een informatiemarkt en parade langs de Schie tot verenigingsbezoeken en backstage campus tour, alle aspecten van het Delftse studentenleven komen aan bod. Dit is dus een week die je niet missen wilt als je gaat studeren in Delft.
De inschrijvingen voor de OWee 2023 zijn al open, dus wacht niet langer en schrijf je in via onze website! Wees er snel bij, zodat je zeker bent van je plekje! Vergeet ook niet de Digitale Dag op 7 augustus in je agenda te zetten zodat je goed voorbereid en met wat extra informatie de OWee in gaat.

Meer weten? Kijk dan op de OWee website en volg ons op Instagram (@oweedelft)


Eerstejaarsweekenden (EJW's) van de opleidingen

Het weekend voor de OWee organiseren de studieverenigingen van alle opleidingen een eerstejaarsweekend. Dit is een gezellig weekend waarin je al je eerstejaars studiegenoten kunt leren kennen. Hieronder vind je de informatie over de eerstejaarsweekenden van alle opleidingen.