Introductieprogramma’s voor Bachelorstudenten

Eerstejaarsweekenden (EJW's) van de opleidingen

Ongeveer twee weken voor de start van elk collegejaar organiseren de studieverenigingen van alle opleidingen een eerstejaarsweekend. Dit is een gezellig weekend waarin je al je eerstejaars studiegenoten kunt leren kennen. Hieronder vind je de informatie over de eerstejaarsweekenden van alle opleidingen. 


OntvangstWeek (OWee)

Van zondagavond tot en met donderdagnacht staat Delft op zijn kop voor jou! Alle aspecten van het Delftse studentenleven komen aan bod. OWee zorgt met veel activiteiten ervoor dat je de andere eerstejaarsstudenten, je nieuwe thuisstad Delft en de vele verenigingen goed leert kennen. 's Avonds hebben de verschillende studentenverenigingen voor leuke avondprogramma’s, variërend van cabaret tot een volledige party. De OWee wil je dus niet missen! 

Meer weten? Kijk dan op de OWee website.

Ladies Intro

Voor alle aankomend studentes wordt de Ladies Intro op 11 juni georganiseerd. Dit is een super leuke dag om de mannenstad Delft te leren kennen en alvast nieuwe vriendinnen te maken voor je aankomende studententijd! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer weten? Kijk dan op www.owee.nl.