Introductieprogramma’s voor Master-, Exchange- en schakelstudenten

Februari 2023

8+ 9 februari

Het Introductieprogramma helpt je een goede start te maken met je studie in Delft. Het laat je kennismaken met  de universiteit, het leven in Delft en met het multiculturele studentenleven dat op je wacht. Het is ook een goede gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Elkaar leren kennen en vrienden maken is niet het enige: je maakt ook kennis met de studiecultuur van de TU Delft en doet wat praktische ervaring op met de academische vaardigheden die je nodig hebt zodra je begint met je studie.

Je kunt de sociale en culturele mogelijkheden ontdekken waar je je naast je studie aan de TU Delft mee bezig kunt houden. Naast het IP willen we je graag uitnodigen om meer te weten te komen over de studenten- en studieverenigingen die actief zijn bij de TU Delft en je aan te melden voor de Uni-Life app, waarmee je op de hoogte blijft van alle activiteiten rondom de campus.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Introductie programma in februari.

Hoe kan ik deelnemen?

Als je nieuw bent aan de TU Delft en je hebt je aangemeld voor een Master- Exchange of schakelprogramma, dan kun je per e-mail een uitnodiging verwachten over hoe je je kunt inschrijven voor het Introductieprogramma.

Nieuwe Master- en Exchange studenten krijgen voor 15 december hun uitnodiging om mee te doen.

Schakelstudenten krijgen hun uitnodiging in januari.

Als je de e-mail op bovengenoemde data nog niet hebt ontvangen en je wilt meedoen aan het IP Spring 2023, stuur dan een e-mail naar contactcentre-ESA@tudelft.nl. Vermeld daarbij je studentnummer en vermeld in het onderwerp 'Introductieprogramma' .

Follow the Introduction Programme on

Instagram

YouTube

Facebook

Facultaire introductieprogramma’s


10 Februari

Introductieprogramma’s van de faculteiten zullen plaatsvinden in de eerste week van februari. Deze programma’s zijn veelal verplicht.

Je zult hierover door je faculteit worden geïnformeerd.

/* */