Introductieprogramma

Begin je komend jaar aan een studie aan de TU Delft en wil je meer te weten komen over de universiteit, de stad Delft en het studentenleven? Kom dan in augustus naar het Eerstejaarweekend van je opleiding en naar de grote Ontvangstweek (OWee) in Delft.

Eerstejaarsweekenden (EJW's) van de opleidingen

Ongeveer twee weken voor de start van elk collegejaar organiseren de studieverenigingen van alle opleidingen een eerstejaarsweekend. Dit is een gezellig weekend waarin je al je eerstejaars studiegenoten kunt leren kennen. Hieronder vind je de informatie over de eerstejaarsweekenden van alle opleidingen. 

Eerstejaars worden tijdig op de hoogte gebracht van meer informatie over het EJW van Technische Aardwetenschappen.

OntvangstWeek (OWee)

Van zondagavond tot en met donderdagnacht staat Delft op zijn kop voor jou! Alle aspecten van het Delftse studentenleven komen aan bod. OWee zorgt met veel activiteiten ervoor dat je de andere eerstejaarsstudenten, je nieuwe thuisstad Delft en de vele verenigingen goed leert kennen. 's Avonds hebben de verschillende studentenverenigingen voor leuke avondprogramma’s, variërend van cabaret tot een volledige party. De OWee wil je dus niet missen! 

Meer weten? Kijk dan op de OWee website.