Delftsche Studenten Bond

De Delftsche Studenten Bond is een traditionele studentenvereniging die haar leden een plek biedt om zich sociaal en persoonlijk te ontwikkelen.

Sinds haar oprichting in 1897 heeft de Delftsche Studenten Bond zich heeft ontplooid tot een vereniging die in vele opzichten uniek is in Delft. Je vindt bij ons alles wat je wil van een vereniging: de mooiste feesten, sportteams, een studentenhuis, je maakt vrienden voor het leven en dit alles kan op een manier die prima te combineren is met je studie.

Wat de DSB zo speciaal maakt is haar verticale structuur, waardoor je als eerstejaars direct in het midden van de vereniging staat. Ook kunnen andere leden je helpen met je studie, of als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een huis. Je bent bij ons als eerstejaars een gelijkwaardig lid, je wordt betrokken bij alle activiteiten en hebt vele mogelijkheden op het gebied van sport, cultuur en commissies.

Ideaal aan de DSB is de grootte van de vereniging. De DSB is groot genoeg voor de indrukwekkendste activiteiten. Niets is te gek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje door de foto’s van ons Lustrum (de verjaardag van de vereniging), dat we gevierd hebben met 5 geheel met activiteiten en feesten gevulde weken, op de sociëteit en bij externe locaties. Anderzijds is de DSB klein genoeg voor een persoonlijke sfeer op de vereniging waar iedereen elkaar kent. Heb je interesse in lidmaatschap of wil je gewoon de sfeer proeven, kom dan langs tijdens de OWee!