Delfste Studenten Atletiek Vereniging `40

DSAV`40 is jouw startschot voor een fantastische, gezellige en sportieve studententijd.

DSAV `40 is dé Delfste studenten atletiek vereniging. Op maandag en woensdag is er van 18:00 tot 19:30 training van ervaren trainers. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde atleten. De trainingen bestaan uit een algemeen deel met vervolgens een half uur ruimte voor je onderdeel naar keuze. Voor alle technische onderdelen en alle loopafstanden kun je terecht.

Naast trainen heeft DSAV`40 nog veel meer te bieden. Op woensdag is er na de training gezamenlijk eten en een legendarische borrel in onze kantine met vaak wat escalatie in de binnenstad. Verder worden er epische activiteiten voor de leden georganiseerd door onze activiteiten commissie. Ook zijn er nog meer andere commissies binnen DSAV`40 met de mogelijkheid om ervaring op te doen naast studeren.

Verder gaan we gezamenlijk naar wedstrijden om de Delfste eer te verdedigen. De leukste zijn de acht Nederlandse studenten kampioenschappen waar we strijden tegen de andere studenten atletiek verenigingen van Nederland. Na afloop is er altijd gelegendheid om samen te eten en om een feestje meepakken. Daarnaast worden er twee epische weekenden georganiseerd. In het begin van het jaar is het introweekend, hier kan je alle leden en de vereniging leren kennen tijdens epische activiteiten. In de lente is er het trainingsweekend ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen. Bovendien kun je als lid genieten van de geweldige DSAV`40 merch met onder andere kleding, stickers en onze mascotte Arnold het aarvarken.

DSAV '40

Type
Sport

Target audience
Bachelor/Master

/* */