Voorbereiden: Courses en Summer School

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Een MOOC is een online cursus die opengesteld is voor iedereen die de beschikking heeft over internet. De TU Delft biedt over veel verschillende onderwerpen een MOOC. Je vindt hier vast een onderwerp dat jou interesseert. Ben jij nieuwsgierig? Kijk hier welke cursussen er binnenkort starten.

Speciaal voor leerlingen in 6 vwo zijn MOOCs ontwikkeld ter voorbereiding op studeren een technische universiteit. Zie hieronder uitgelicht:

MOOC: Pre-University Calculus

Wil jij je wiskunde-skills nog even opschroeven voordat je aan je studie begint? Dan is de MOOC: Pre-University Calculus speciaal voor jou! De ins en outs van functies, vergelijkingen, differentieren en integreren worden nog eens uitgelegd, zodat jij goed voorbereid kan beginnen in Delft.

MOOC: Pre-University Physics

Ga jij komend collegejaar beginnen aan een studie waar kennis van natuurkunde een voorname rol speelt? De MOOC: Pre-University Physics geeft een nieuw perspectief op wat je hebt geleerd op de middelbare school en geeft je alvast een inkijkje in de werkwijze van de universiteit. Zo maak je een goede start!

MOOC: Pre-University Chemistry

Maak alvast kennis met de universitaire aanpak van scheikunde. De MOOC Pre-University Chemistry is speciaal ontwikkeld voor aankomende studenten om je zo een vlotte start te geven in het eerste jaar van de bachelor.

TU Delft Mathematics Summer School

The TU Delft summer school offers an incredible opportunity to develop your mathematical skills, explore new mathematical concepts, and review topics seen in high school to set you up for success in your studies.