Aanmeldprocedure en deadlines externe studenten

Ben je bij een andere universiteit ingeschreven dan Universiteit Leiden, TU Delft of Erasmus Universiteit Rotterdam en wil je je aanmelden voor een minor aan de TU Delft? Dat kan. Als externe student kun je je van 1 tot en met 15 april 2019 aanmelden voor een selectieminor en van 1 tot en met 31 mei 2019 voor een niet-selectieminor.

Let op: Externe studenten worden toegelaten mits er na de aanmeldperiode van TU Delft studenten nog plaats beschikbaar is.

Aanmeldperiode selectie minors:
1 april t/m 15 april 2019

Aanmeldperiode niet-selectie minors:
1 mei t/m 31 mei 2019

Via webformulier TU Delft

Als je als externe student een minor aan de TU Delft wilt volgen, moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Regel een tweede inschrijving bij de TU Delft via Studielink.
    Handleiding Studielink

• Kies bij “Kies een studie” de minor-opleiding die de minor van je keuze aanbiedt en doorloop alle stappen.
    • Nadat je een tweede inschrijving hebt geregeld, ontvang je een e-mail met je TU Delft studentennummer en een NetID. Het TU Delft studentennummer heb je nodig om je aan te melden voor de minor van je keuze.

2. Na je inschrijving in Studielink vul je het online formulier voor je minoraanmelding in wat op 1 april 2019 voor selectie minors en op 1 mei 2019 voor niet-selectie minors hier beschikbaar is.

Let op! Een uitzondering geldt voor studenten van de Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam waar TU Delft een samenwerkingsverband mee heeft. Studeer je aan een van deze universiteiten, dan meld je je voor een minor van TU Delft aan via je eigen universiteit. Let op: studenten van een joint degree opleiding (LST/MST/NB/KT) melden zich voor een TU Delft minor aan bij de penvoerende universiteit van de opleiding.

Bevestiging toelating

Na 1 mei 2019 ontvang je bericht of je tot de selectie minor bent toegelaten en wordt je plaatsing per e-mail bevestigd.

Na 1 augustus 2019 ontvang je bericht of je tot de niet-selectie minor bent toegelaten en wordt je plaatsing per e-mail bevestigd.