Aanmeldprocedure en deadlines LEI en EUR studenten

Ben je student van de Universiteit Leiden of Erasmus Universiteit Rotterdam en wil je je aanmelden voor een minor aan de TU Delft? Dat kan. Aanmelden voor een minor van TU Delft doe je via je eigen universiteit.

Let op: Studenten van een joint degree opleiding melden zich voor een minor aan bij de penvoerende universiteit (zie onderstaand schema).

De aanmeldperiode op 1 april en 1 mei start om 13:00

Aanmeldperiode selectie minors:
1 april t/m 15 april 2020

Aanmeldperiode niet-selectie minors:
1 mei t/m 31 mei 2020

Aanmelden voorminors gaat via inschrijving via eigen universiteit en bijbehorende procedure.

LDE opleiding

Penvoerende universiteit

Klinische Technologie

Life Science and Technology

Molecular Science & Technology

Universiteit Leiden

NanoBiology

TU Delft

Als je als LEI of EUR student een minor aan de TU Delft wilt volgen, moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Meld je voor een minor van TU Delft aan via je eigen universiteit.
  2. Regel een tweede inschrijving bij de TU Delft via Studielink.
    Handleiding Studielink

• Kies bij “Kies een studie” de minor-opleiding die de minor van je keuze aanbiedt en doorloop alle stappen.
    • Nadat je een tweede inschrijving hebt geregeld, ontvang je een e-mail met je TU Delft studentennummer en een NetID.

Selectie minors TU Delft (aanmeldperiode 1 t/m 15 april 2020 via eigen universiteit)

Bij selectie minors is er sprake van toelatingscriteria. In het minor aanbod van de TU Delft vind je welke minors selectie toepassen (het aanbod begin maart 2020 beschikbaar).

De toelating tot deze minors wordt beoordeeld door de minor coördinator. Nadat je je voor een selectie minor bij je eigen universiteit hebt aangemeld, neem je met de minorcoördinator contact op over de specifieke toelatingscriteria.  Meer informatie over de toelatingscriteria per minor en de naam van de minor coördinator vind je op de website van de desbetreffende selectie minor.

Na 15 april 2020 wordt je aanmelding door de minorcoördinator beoordeeld en word je al dan niet geselecteerd voor deelname aan de minor. Eind april 2020 ontvang je bericht over je toelating. Indien je bent toegelaten word je in Osiris voor de minor ingeschreven en ben je verzekerd van deelname.

Als je bent toegelaten en ingeschreven voor een selectie minor, kan je je niet meer inschrijven voor een niet-selectie minor. Switchen van minor is niet meer toegestaan.

Niet-selectie minors TU Delft (aanmeldperiode 1 mei t/m 31 mei 2020 via eigen universiteit)

Aanmelden voor niet-selectieminors (waar dus geen toelatingscriteria op van toepassing zijn), gaat via inschrijving via je eigen universiteit.

Van 1 t/m 31 mei 2020 kan je je via je eigen universiteit inschrijven. Als je na inschrijving of loting definitief bent ingeschreven, ben je verzekerd van deelname aan de minor.

Minorinschrijving annuleren

Wil je na de aanmeldperiode alsnog je minorinschrijving annuleren? Meld dit dan z.s.m. via je eigen universiteit.