Aanmeldprocedure en deadlines LEI en EUR studenten

Ben je student van de Universiteit Leiden of Erasmus Universiteit Rotterdam en wil je je aanmelden voor een minor aan de TU Delft? Dat kan. Aanmelden voor een minor van TU Delft doe je via je eigen universiteit.

Let op: Studenten van een joint degree opleiding melden zich voor een minor aan bij de penvoerende universiteit (zie onderstaand schema).

De aanmeldperiode op 1 april en 1 mei start om 13:00

Aanmeldperiode selectie minors:
1 april t/m 15 april 2019

Aanmeldperiode niet-selectie minors:
1 mei t/m 31 mei 2019

Aanmelden voor niet-selectie minors gaat via open inschrijving via eigen universiteit (vol-is-vol)

LDE opleiding

Penvoerende universiteit

Klinische Technologie

Life Science and Technology

Molecular Science & Technology

Universiteit Leiden

NanoBiology

TU Delft

Als je als LEI of EUR student een minor aan de TU Delft wilt volgen, moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Meld je voor een minor van TU Delft aan via je eigen universiteit.
  2. Regel een tweede inschrijving bij de TU Delft via Studielink.
    Handleiding Studielink

• Kies bij “Kies een studie” de minor-opleiding die de minor van je keuze aanbiedt en doorloop alle stappen.
    • Nadat je een tweede inschrijving hebt geregeld, ontvang je een e-mail met je TU Delft studentennummer en een NetID.

Selectie minors TU Delft (aanmeldperiode 1 t/m 15 april 2019 via eigen universiteit)

Bij selectie minors is er sprake van toelatingscriteria. In het minor aanbod van de TU Delft vind je welke minors selectie toepassen (aanbod uiterlijk 1 maart 2019 beschikbaar).

De toelating tot deze minors wordt beoordeeld door de minorcoördinator. Nadat je je voor een selectie minor in Osiris hebt aangemeld, neem je met de minorcoördinator contact op over de specifieke toelatingscriteria. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het maken van een opdracht of er gelden specifieke vooropleidingseisen. Meer informatie over de toelatingscriteria per minor vind je op de website van de desbetreffende selectie minor.

Na 15 april 2019 wordt je aanmelding door de minorcoördinator beoordeeld en word je al dan niet geselecteerd voor deelname aan de minor. Eind april 2019 ontvang je bericht over je toelating. Indien je bent toegelaten word je in Osiris voor de minor ingeschreven en ben je verzekerd van deelname.

Als je bent toegelaten en ingeschreven voor een selectie minor, kan je je niet meer inschrijven voor een niet-selectie minor. Switchen van minor is niet meer toegestaan.

Niet-selectie minors TU Delft (aanmeldperiode 1 mei t/m 31 mei 2019 via eigen universiteit)

Aanmelden voor niet-selectieminors (waar dus geen toelatingscriteria op van toepassing zijn), gaat via open inschrijving via je eigen universiteit.

Van 1 t/m 31 mei 2019 kan je je direct via je eigen universiteit inschrijven en ben je verzekerd van deelname aan de minor.

Minorinschrijving annuleren

Wil je na de aanmeldperiode alsnog je minorinschrijving annuleren? Meld dit dan z.s.m. via je eigen universiteit.