MSc met NL diploma

A: Aanmelding, inschrijving en deadlines voor een TU Delft masteropleiding zonder schakelen

B: Aanmelding, inschrijving en deadlines voor een schakelprogramma

Om je aan te melden voor een schakelprogramma neem je de volgende stappen:

1. Neem contact op met de schakelcoördinator van de betreffende opleiding om het schakelprogramma af te stemmen.
    Vermeld in je e-mail:
    • Je hbo/wo-vooropleiding
    • Het schakelprogramma van je keuze
  2. Vul met de schakelcoördinator het 2021/2022 rapportageformulier / machtigingsformulier 2021/2022 in.
    Lever uiterlijk 1 juli 2021 dit formulier aan bij het Admission Office via contactcentre-esa@tudelft.nl.
  3. Doe uiterlijk 1 juli 2021 een verzoek tot inschrijving via Studielink.
    In Studielink selecteer je het gewenste schakelprogramma van de TU Delft.
  4. Zorg dat je ruim voor 1 september aan de toelatingseisen voldoet. Het voorbereiden voor en inplannen van een examen wiskunde en/of Engels kan namelijk veel tijd in beslag nemen.
    Lever vóór 1 september 2021 gewaarmerkte kopieën van de behaalde certificaten aan bij het Admission Office via contactcentre-esa@tudelft.nl..

Verandert er iets in je vakkenpakket? Vul dan samen met de schakel coördinator het wijzigingsformulier 2021/2022 in.
Stuur deze ingevuld en ondertekend naar contactcentre-esa@tudelft.nl..

Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen

De schakelprogramma’s van Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen worden alleen aangeboden in het voorjaarssemester (1 februari). Onderstaande deadlines zijn van kracht voor deze programma’s.

Vermeld in je e-mail:
    • Je hbo/wo-vooropleiding
    • Het schakelprogramma van je keuze
    Lever uiterlijk 1 december 2021 dit formulier aan bij het Admission Office via contactcentre-esa@tudelft.nl.
  3. Doe uiterlijk 1 december 2021 een verzoek tot inschrijving via Studielink.
    In Studielink selecteer je het gewenste schakelprogramma van de TU Delft.
  4. Zorg dat je ruim voor 1 december aan de toelatingseisen voldoet. Het voorbereiden voor en inplannen van een examen wiskunde en/of Engels kan namelijk veel tijd in beslag nemen.
    Lever vóór 1 december 2021 gewaarmerkte kopieën van de behaalde certificaten aan bij het Admission Office via contactcentre-esa@tudelft.nl..

Stuur dit formulier ingevuld en ondertekend naar contactcentre-esa@tudelft.nl..

Aanvullende informatie:

• De inschrijfduur voor een schakelprogramma bedraagt maximaal 2 jaren. Voor studenten die vallen onder de MoMi bedraagt de inschrijfduur maximaal 1 jaar.
  • Studenten die een schakelprogramma volgen, betalen geen collegegeld maar een vergoeding per te behalen studiepunt.
  • De vergoeding wordt in één keer geïncasseerd.
  • Voor het tweede jaar worden geen extra kosten in rekening gebracht, omdat de vergoeding voor het gehele schakelprogramma vooraf wordt betaald.
  • Stop je met het schakelprogramma voordat je dit programma hebt afgerond, dan volgt er geen restitutie.
  • Stap je over op een ander schakelprogramma voordat je het huidige programma hebt afgerond, dan volgt geen restitutie en moet ook de vergoeding voor de nieuwe schakelopleiding betaald worden.
  • Volg je naast je schakelprogramma een bachelor- of masteropleiding, dan wordt het hoogste tarief aangehouden.
  • Als je na het behalen van je bachelor- of masterdiploma je schakelprogramma wil vervolgen, dien je door middel van een wijzigingsformulier de vakken die je nog moet behalen vast te leggen en hier een schakelvergoeding over te betalen.