Om verspreiding van het coronavirus, COVID-19, tegen te gaan, wordt al het onderwijs op de TU Delft tot aan de zomervakantie online aangeboden en mogen er tot 1 september 2020 geen evenementen worden georganiseerd. 

Iedere vrijdagmiddag campustours voor scholieren

Of je nu net begint met het oriënteren op je toekomstige studie, of dat je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wilt testen of je gevoel juist is: de campustours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft campus zelf te ervaren.

Elke vrijdagmiddag om 15.00 uur starten er verschillende campustours op de TU Delft. Je komt meer te weten over het leven op de TU Delft, onze campus en de plekken waar jij misschien straks studeert. Hoe is het om tentamen te doen? Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campustour.

De campustour is ook een goede manier om in een korte tijd meer basis informatie over een deel van de opleidingen te krijgen. Wil je juist verdiepende informatie over een specifieke opleiding, dan raden we je aan mee te doen aan het online proefstuderen of een meeloopdag van de desbetreffende opleiding te bezoeken.

Er zijn drie verschillende tours en ze duren ongeveer 2 uur. Trek je je wandelschoenen aan? We nemen je mee de hele campus over. Het vertrekpunt van alle tours is hetzelfde: in de hal van de Aula (Mekelweg 5, Delft).

Tour A: Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde, Technische Aardwetenschappen 

Tour B: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Electrical Engineering, Computer Science and Engineering, Lucht en Ruimtevaart

Tour C: Life Science & Technology, Molecular Science & Technology, Nanobiology, Technische Natuurkunde, Technische Wiskunde,  Klinische Technologie

Helaas zijn de tours op dit moment niet geschikt voor minder validen. Mocht je om die reden niet mee kunnen doen, neem dan even contact met ons op via WhatsApp: + 31 (0)6 10339730 dan zoeken we samen naar een andere oplossing.