Iedere dag van de week en het hele jaar door.

Altijd de campus van TU Delft al eens goed willen bekijken? Kom naar Delft en doe de interactieve VisiTUs Campustour. Alleen of met anderen.

Hoe werkt het?

Verken de campus van de TU Delft met een innovatieve do-it-yourself tour vol gamification. We creëerden 30 mini-games verspreid over de campus. Het is niet nodig om een app te downloaden, want de hele tour is web based. Op basis van je GPS-positie kun je op je telefoon zien waar je je bevindt en wat de dichtstbijzijnde faculteit of bezienswaardigheid is. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat en hoe lang je wilt blijven.

Volg de tour, verken onze campus en kijk of de TU Delft goed bij je past. Heel veel plezier!

Op locatie

De tour is het leukst als je naar onze campus komt. Kom naar de Campus met de fiets of het OV. Met de trein stop je op Station Delft of station Delft Campus. Pak je telefoon erbij, klik op de blauwe balk hieronder en ga meteen van start.

Vanuit huis

Bent je niet in de gelegenheid om naar Delft te komen? Je kunt sommige games zelfs vanuit je huis spelen. Klik op de blauwe knop om de tour te starten, kies de game waarmee je wilt beginnen en beleef onze campus. Een deel van de games is alleen op locatie speelbaar.

Een paar tips

► Trek een paar fijne schoenen aan; de campus is behoorlijk groot  ► Zorg dat je telefoon goed is opgeladen ► Google Chrome werkt het beste, maar andere browsers doen het ook ► Vergeet niet om het weer te checken, zodat je weet of je een paraplu moet meenemen of warme kleren aan moet.

Zo ziet het eruit op je scherm