Open dagen en Online Q&A Events

Online Open dag

De online open dag gemist of nog een andere sessie bekijken? Hier kun je alle sessies van de online open dag van 20 november 2021 terugkijken.
Op zaterdag 19 maart 2022 zullen we onze eerstvolgende online open dag organiseren. Meer informatie volgt.

Bekijk hier de video waarin alle opleidingen worden toegelicht

Bachelor Voorlichting TU Delft

Na de uitbraak van Corona hebben wij, net als alle andere onderwijsinstellingen, onze voorlichtingsactiviteiten omgebouwd naar online voorlichtingsmogelijkheden voor scholieren. Dit heeft een hoop gevraagd van alle betrokkenen vanuit de TU Delft, maar natuurlijk ook van jou als scholier. We zijn trots op het resultaat en hebben gezien dat de scholieren goed in staat waren om de inhoud van de opleidingen online tot zich te nemen. Het sfeerproeven en het contact met studenten is natuurlijk iets wat online wel echt als een gemis werd ervaren. Daarom heeft de TU Delft een hybride voorlichtingsprogramma ontwikkeld waarbij we jullie continue kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze, zowel online als on-campus. Kijk op de jaarkalender wat je allemaal kunt doen om te komen tot een goede studiekeuze!

 

  Datum: 
19 maart 2022 

09:00 – 17:00 uur 
  Activiteit: Online Open Dag
  Schrijf je in voor onze Online Open dag. Bekijk de video presentatie van de opleiding waar jij interesse in hebt en stel je vragen in de chat tijdens de livestream sessie.
  Voor wie:
4, 5 en 6 vwo + 1 begeleider 
  Vorm: Online
  Registratie binnenkort open 

 

Is je interesse gewekt doe dan een vervolgactiviteit: