Bezoek de bacheloropleidingen van TU Delft!

16 en 17 maart 2023

Ben je geïnteresseerd in een van onze bacheloropleidingen? Kom dan naar één van de Open Campus Dagen. Kom sfeer proeven op onze campus en verdiep je in de opleidingen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om hier te studeren.  

Op donderdag 16 maart of vrijdag 17 maart 2023 van 09.00 tot 17.00 uur ben je welkom op onze campus en zijn er veel verschillende activiteiten te volgen bij alle bacheloropleidingen. Er kan maximaal 1 begeleider met je mee komen.
 

Bekijk de video over al onze bachelor opleidingen

Tip

Inhoudelijke informatie over de opleidingen kan je online al goed terugvinden, dus zorg dat je voorbereid bent en bekijk alvast de opleidingsvideo’s. 

Bekijk hier alle opleidingspresentaties

Goede studiekeuze

Om een goede studiekeuze te maken is belangrijk dat je veel informatie verzamelt over de opleidingen waarin jij interesse hebt. De TU Delft biedt een hybride voorlichtingsprogramma aan waarbij we je continu kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze, zowel online als on-campus. 

HBO opleidingen

Twijfel je tussen een HBO of universitaire studie? Oriënteer je dan naast WO opleidingen dan ook op HBO opleidingen.

 

Informatie voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers spelen een belangrijke rol bij de studiekeuze van hun kind. hier vindt u meer informatie over wat u als ouder/verzorger voor uw kind kunt betekenen.