39 resultaten
23 augustus 2017

Is cyber-insurance the answer in fighting cyber-attacks?

Ransomware such as WannaCry and Petya can greatly disrupt organisations and costs society billions of dollars. New cybersecurity risks emerge every day in our digitalised world. However, cybersecurity is often not up-to-date in organisations.

10 juli 2017

DSyS partner in World Bank Workshop on Occupational Safety and Health

The World Bank - among other things - provides financing to governments in developing countries e.g. for construction projects, and is looking to improve Occupational Safety and Health (OSH) circumstances. Together with the CPWR and the IAG, DSyS is advising the World Bank on the development of an e-learning course OSH.

05 juli 2017

Hoe organiseer je een veilig congres? DSyS dacht mee met white paper congrescentrum Spant

Veiligheid wordt een steeds belangrijker onderwerp in de evenementenbranche. Een bijeenkomst moet voor bezoekers op de eerste plaats plezierig en waardevol zijn. Niet minder belangrijk is de veiligheid, zowel fysiek als digitaal. Hoe organiseer je een veilig congres? Congrescentrum Spant vroeg het aan professionals die veel met dit onderwerp te maken hebben, waaronder Adri Frijters van het TU Delft Safety & Security Institute, en maakte een white paper.

03 juli 2017

10-14/07 Risk Management Summer Course

Learn how to protect an organisation against flood, cyber, supply chain, aviation, chemical and other risks, and achieve better business continuity.

28 juni 2017

Science Centre Delft en KWR zoeken jonge wateronderzoekers voor de zomervakantie

Het Science Centre Delft start een nieuw onderzoekslab: het WaterLab, waar kinderen zelf kunnen meewerken aan allerlei onderzoek naar water. Het eerste project gaat over hoe gezond en schoon het water in Nederland en Europa is. Samen met waterinstituut KWR gaat het Science Centre deze zomer onderzoeken hoe het daarmee is gesteld, door kinderen te vragen watermonsters te nemen op hun vakantieplek.