Career Centre

In het eerste jaar na het afstuderen kan men als alumni gratis van dezelfde diensten gebruik maken als studenten. Tussen één en vijf jaar na het afstuderen bieden we alumni specifieke diensten waarvoor we een kleine vergoeding vragen.

Één-op-één coaching

Als je twijfelt of je huidige baan bij je past, of je bent niet zeker wat de volgende stap kan zijn, of wil je gewoon eens praten met een onafhankelijke adviseur over je kansen en de beste manier om jezelf te presenteren (op papier)? Maak dan gerust een afspraak bij het TU Delft Career Centre voor één-op-één Career-coaching.

Gesprekken duren een uur en vinden plaats bij het TU Delft Career Centre. We kunnen via Skype contact hebben als je gedurende langere periode in het buitenland bent. Stuur voor een afspraak een e-mail naar careercentre@tudelft.nl, waarin je aangeeft dat je een alumnus bent, en kort wat je wilt bespreken.

Kosten één-op-één coaching:
0-1 jaar afgestudeerd gratis
1-2 jaar afgestudeerd € 20
2-3 jaar afgestudeerd € 30
3-4 jaar afgestudeerd € 40
5 jaar afgestudeerd    € 50  

Career workshops

Je kunt ook deelnemen aan onze career workshops. Ben je langer dan een jaar afgestudeerd, dan kost dit  € 20 per workshop. Check de online flyer hier voor een overzicht van de workshops.

Vacature of stage aanbieden?

Als alumnus een vacature voor een baan of stage plaatsen? Dit kan in de Career Portal van het Career Centre.