Blijf betrokken

Wij hopen dat je terugkijkt op een mooie tijd bij de TU Delft. Een tijd waarin je veel waardevolle kennis en ervaring hebt opgedaan en een netwerk hebt kunnen opbouwen. Om onze huidige en toekomstige studenten dezelfde ervaring te bieden, willen we graag een beroep op je doen. De TU Delft zou namelijk niet staan waar ze staat zonder feedback, kennis en enthousiasme van alumni. Er zijn verschillende manieren waarop  je ons kunt ondersteunen.

Inspireer (toekomstige) Delftse Engineers

Met jouw (werk)ervaring kun je een belangrijke inspiratiebron zijn voor studenten of mede-alumni. Heb je een interessante loopbaan, een mooi project afgerond of een specialisme dat je wilt delen met anderen? Dan komen we graag met je in contact.

Daarnaast inspireren we graag studiekiezers met de verhalen van alumni over hun tijd bij de TU Delft en welke waarde de opleiding die ze volgde hen biedt. Kijk voor een aantal voorbeelden op onze portretpagina. 

Deel vacatures voor stages en (starters)functies

Als alumnus/na zijn er wellicht vacatures in je netwerk die relevant zijn voor toekomstige Delfse engineers. Onze studenten zijn regelmatig op zoek naar stages en afstudeerprojecten. Heb je een vacature voor (een van) onze studenten? Dan kun je contact opnemen met het TU Delft Career Centre of de vacature in de Alumni Linkedin groep plaatsen. Voor het plaatsen van stages kun je contact opnemen met de specifieke faculteit.

Universiteitsfonds Delft

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door financieel bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Met behulp van giften zet het fonds alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren. Zo kunnen innovatieve en verdiepende onderwijsprogramma’s worden ontwikkeld, baanbrekend onderzoek worden verricht en krijgt talent de kans te schitteren door het ontvangen van een beurs, prijs of subsidie. Wil je een steentje bijdragen? Jouw gift is meer dan welkom. 

 

 

Stay in touch

Alumni Relations