Blijf betrokken

Wij hopen dat u terugkijkt op een mooie tijd bij de TU Delft. Een tijd waarin u veel waardevolle kennis en ervaring hebt opgedaan en een netwerk heeft kunnen opbouwen. Om onze huidige en toekomstige studenten dezelfde ervaring te bieden, willen we graag een beroep op u doen. De TU Delft zou namelijk niet staan waar ze staat zonder uw feedback, kennis en enthousiasme. Er zijn diverse mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen.

Studiekeuze, (afstudeer)stages en werk
Vindt u het leuk om studenten te helpen bij hun studie(keuze)? Meld u dan aan als contactpersoon via alumni@tudelft.nl. Ook heeft de TU Delft een Scholierenlab dat online vragen beantwoordt van VWO scholieren die met hun N&T of N&C profielwerkstuk bezig zijn. Onze studenten zijn regelmatig op zoek naar stages en afstudeerprojecten. Heeft u een vacature voor (een van) onze studenten? Dan kunt u contact opnemen met het TU Delft Career Centre of de vacature in de Alumni Linkedin groep plaatsen. Voor het plaatsen van stages kunt contact opnemen met de specifieke faculteit.

Kennisdelen
Met uw werkervaring kunt u een belangrijke inspiratiebron zijn voor studenten of mede-alumni. Hebt u een interessante loopbaan, een mooi project afgerond of een specialisme dat u wilt delen met anderen? Dan komen we graag met u in contact.

Universiteitsfonds Delft
Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door financieel bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Met behulp van giften zet het fonds alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren. Zo kunnen innovatieve en verdiepende onderwijsprogramma’s worden ontwikkeld, baanbrekend onderzoek worden verricht en krijgt talent de kans te schitteren door het ontvangen van een beurs, prijs of subsidie. Wilt u een steentje bijdragen? Uw gift is meer dan welkom!