Delft Matters

Deft Matters is het magazine voor de TU Delft for Life community, bestaande uit alumni, studenten en medewerkers. Delft Matters verschijnt twee keer per jaar in een Nederlandstalige en Engelstalige versie.

 

Delftse zaken doen ertoe

In Delft Matters lees je hoe en waar de gehele TU Delft gemeenschap impact maakt voor een betere wereld. Delft Matters informeert, verbindt en activeert. Centraal staan oplossingen voor de maatschappij via techniek, innovatie en samenwerking.

Delft Matters ontvangen

Het magazine verschijnt twee keer per jaar. Ontvang je Delft Matters al? Dan zie je de nieuwe editie in juni of december door de brievenbus komen. Ontvang je Delft Matters nog niet, maar zou je dat wel willen? Lees dan verder hoe je een exemplaar kunt ontvangen.

Online magazine

Houd je niet van papieren magazines? Voor digitale lezers hebben we ook een online magazine. Dit is een volwaardige digitale versie met links naar achtergrondinformatie, personen en evenementen en met extra’s als audio en video.

Digitaal abonnement

Bevalt Delft Matters beter als online dan als papieren magazine? Geef je dan met een e-mail op als digitale abonnee. Vermeld het er alsjeblieft bij als je de papieren editie niet meer wilt ontvangen. Doe je niets, dan blijf je Delft Matters gewoon op papier ontvangen.

Mail naar alumnirelations@tudelft.nl om je op te geven als digitale abonnee.

Woon je in het buitenland?

We verzenden de papieren variant niet langer kosteloos naar het buitenland. Je ontvangt Delft Matters wel digitaal. Hierdoor besparen we op materialen als papier en inkt en minimaliseren we de logistieke voetafdruk. Via een e-mail laten we je weten dat er een nieuwe digitale editie uit is. 

Weet je niet zeker of TU Delft je correcte mailadres heeft en wil je Delft Matters graag online lezen?
Geef je mailadres dan door via alumni.tudelft.nl/onlinedelftmatters.

Wil je de papieren versie van Delft Matters blijven ontvangen, dan krijg je voor €15,- per jaar twee edities thuis gestuurd. Meer informatie hierover vind je op alumni.tudelft.nl/abonnementdelftmatters.