Gefeliciteerd! Na hard werken heb jij je masterdiploma aan de TU Delft behaald en ben je nu op zoek naar je eerste baan. Of misschien ben je al een paar jaar geleden afgestudeerd en ben je nu op zoek naar de volgende uitdaging?


Speciaal voor onze jonge alumni (die tot ongeveer 10 jaar geleden zijn afgestudeerd) bieden we een aantal events en diensten aan, die afgestemd zijn op hun specifieke behoeften. Neem deel aan onze events om je professionele netwerk op een informele manier te vergroten en maak gebruik van de diensten van het Career Centre die je helpen om je eerste (of volgende) stappen in je carrière te zetten.

Career Centre

De TU Delft Career Centre helpt jonge Alumni, promovendi, PDEng-trainees en ook studenten met de voorbereiding op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van hun loopbaan vaardigheden door het aanbieden van verschillende workshops, programma's en achtergrond materiaal.


In het eerste jaar na het afstuderen kan men als alumni gratis van dezelfde diensten gebruik maken als studenten. Tussen één en vijf jaar na het afstuderen bieden we alumni specifieke diensten waarvoor we een kleine vergoeding vragen.

Neem gerust contact op met het Career Cenre voor meer vragen of suggesties en bekijk de linkjes hieronder als u zich meer wil verdiepen.