Contact

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. 

Adreswijziging doorgeven

Bij een verhuizing, een ander emailadres of een andere wijziging in de contactgegevens horen we dat graag. Met actuele informatie kunnen we je uitnodigen voor evenementen en activiteiten, ontvang je het tijdschrift voor alumni Delft Matters en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door middel van de nieuwsbrief. Als je deze niet of maar deels wenst te ontvangen, kun je dat tevens aangeven via het alumni platform.

Je kunt wijzigingen doorgeven via je account op het alumni platform TU Delft for Life. Als je nog geen account hebt, kun je deze gemakkelijk aanmaken of koppelen aan je LinkedIn profiel. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt, 

 

Wereldwijde ontmoetingsplaats

Tudelftforlife.nl is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle Delftse alumni. Breid je netwerk uit, kom in contact met oud studiegenoten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen. Via je eigen profielpagina kun je rechtstreeks contact leggen met mede-alumni, ook kun je via de geïntegreerd wereldkaart vinden waar alumni zich bevinden. Alles op één plek bij elkaar, dat is wel zo overzichtelijk.

In het portal kun je terecht om een adreswijziging door te geven. Tevens kun je hier aangeven welke communicatie middelen je wel of niet wenst te ontvangen.

Aanmelden TU Delft for Life

Alumni Relations