DEAN events in 4TU verband

Wat is het DEAN alumni netwerk?

DEAN staat voor Dutch Engineers Alumni Network en is het Nederlandse netwerk voor ingenieurs van TU Delft, UTwente, Wageningen University & Research en TU Eindhoven. De eerste activiteiten begonnen in 2014 en inmiddels zijn er actieve groepen alumni in Australie, Frankrijk, Duitsland, Scandinavie, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten. Gezamenlijk heeft 4TU meer dan 280.000 alumni, waarvan 60.000 in het buitenland.

Door samen te werken wordt de kritieke massa om ook in het buitenland met onze alumni in contact te blijven gehaald. Een belangrijke groep die veel voor de universiteiten terug doet in de vorm van onder andere gastcolleges, studie advies, mentoring, samenwerking in onderzoek of donatie voor projecten.