Bart Reijnen

Chief Executive Officer Satair Group

Bart Reijnen is in 1995 afgestudeerd bij de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en sinds november 2016 CEO van de Satair Group (bestaande uit Satair en Airbus Material & Supply Chain Services). Voorheen werkte Reijnen onder andere bij de European Aeronautics Defence & Space Company in Duitsland en Frankrijk en was hij CEO van Dutch Space (nu Airbus Defence & Space Netherlands).

Hij was lid van de adviesraad van het SpaceTech programma en van het bestuur van de Delft Aerospace Alumni. Daarnaast is hij erelid van VSV ‘Leonardo da Vinci’, de studievereniging van Luchtvaart -en Ruimtevaarttechniek. Op 9 juni gaf hij studenten op zijn oude faculteit een masterclass over het bouwen aan een succesvolle loopbaan in de luchtvaart- en  ruimtevaartsector.

Alumnus van het jaar 2017
De prijs die Bart Reijnen ontvangt, is een plaquette op de Alumni Walk of Fame in het Mekelpark. Met de Walk of Fame wil de TU Delft de vele alumni die een grote rol spelen in de wereld op het gebied van innovatie en onderzoek, ter inspiratie laten zien aan alle aankomende en huidige studenten.